Elyss - Up in the air (premiera single nou)

Elyss, vocea de pe hitul Drums al lui AlexUnderBase lanseaza in premiera pe Urban.ro primul single solo: Up in the air! La numai 17 ani, cantareata a marcat o colaborare cu Akon si doua hituri europene!

Elyss e din Brasov si a inceput sa cante in copilarie. Pasiunea a directionat-o catre scoala de muzica din orasul ei natal. A inceput cariera muzicala alaturi de DJ AlexUnderBase ajungand in topurile europene si pe locul 1 in RT 100 cu "Drums". Au repetat succesul cu al doilea single: "Call Again".

A venit momentul sa o auzim pe Lys cantand solo. Primul single se aude mai jos, in premiera pe Urban.ro. Se numeste 'Up in the Air', e o melodie pozitiva si dinamica despre dragostea din jurul nostru.

La varsta de 17 ani a avut ocazia sa lucrezei si sa cante alaturi de Akon in proiectul ‘Featuring Akon for Africa’. Impreuna cu alti adolescenti talentati din toata lumea a inregistrat o piesa cu scopul de a face un viitor mai frumos pentru poporul african. Aceasta misiune este in perfect acord cu mesajul pe care Elyss vrea sa il transmita prin ceea ce face: sa aduca fericire prin muzica, prin ritmuri prin vocea si zambetul ei.

Muzica si textul piesei 'Up in the Air' au fost lucrate de Nica Marian Ciprian si Georgescu Adrian Vasile. Creditul foto pentru coperta de mai sus merge la Dragos Ionita.

Pentru un remember, ascultati AICI 'Call Again' si AICI aveti megahitul 'Drums', ambele in colaborare cu AlexUnderBase. E interesant cum vocile care au devenit cunoscute alaturi de DJ prind curaj si ies in fata cu piese solo, nu-i asa?

Ce ziceti de aparitia lui Elyss cu 'Up in the air', va fi unul din hiturile verii 2012?


7 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL