Emil Lassaria feat. Caitlyn - Fiesta (single nou)

Emil Lassaria ne ofera un nou track dance de vara, alaturi de Caitlyn. Fiesta ne poarta cu gandul la plaje insorite, distractie pana in zori, bikini colorati si multe zambete rasarind de sub palariile de soare.

Unul dintre cei mai apreciati DJ ai scenei dance de la noi, Emil Lassaria nu se afla la prima colaborare cu Caitlyn, ei mai lansand si trackul Tu Amor, care s-a auzit inclusivin Grecia, Turcia si in intreaga zona meditareneana.

Ascultati mai jos Fiesta!

Cei doi au avut cateva cuvinte de spus si despre ce inseamna o petrecere ideala pentru ei.

'In viziunea mea o petrecere ideala trebuie sa fie alaturi de prieteni. Locul de multe ori conteaza mai putin, ceea ce conteaza este sa fii alaturi de persoanele cu care te simti bine. Este clar ca romanilor le place sa se distreze, iar asta se poate vedea in fiecare oras din Romania. Nu am vazut o diferenta clara intre publicul roman si cel occidental; am vazut ca peste tot oamenii se distreaza, iar asta este cel mai important pentru noi. Muzica uneste oamenii, a declarat Caitlyn.

Emil Lassaria a adaugat:

Pentru o "Fiesta flamboaianta" avem nevoie de urmatoarele ingrediente : Una bucata plaja pe care presaram oameni frumosi ,ceva boxe care sa functioneze in doua trepte "foarte tare" sau "maxim" plus o mare din care iese timid un soare :)

DJ-ul a lansat Tu Amor la finalul anului trecut, iar videoclipul a fost regizat de Anthony Icuagu. Emil Lassaria a mai lucrat si cu F. Charm la piesa Guantanamera.

Cum vi se pare Fiesta? Intra pe radio?


3 comentarii

  • piesa e bestiala...n-am ce zice, insa are o luna de cand a fost lansata, altii s-au plictisit deja de ea

  • Exact big grin

  • Ce prostie de melodie,asta e copy/paste dp GoogleTranslate romana/spaniola+fata canta f urat in spaniolo..nu inteleg daca nu cunosti limba o mai canti?Pacat caci avea o reputatie Emil....

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL