Eminem feat. Sia - Beautiful Pain (piesa noua)

Din moment ce noul album Eminem a scapat pe net, tot incep sa apara si piesele incluse pe MMLP2. Astazi e randul unui super featuring cu Sia, Beautiful Pain, o balada cu un beat simplu, inclusa ca bonus track pe varianta deluxe a discului.

Beautiful Pain vorbeste despre evolutie, despre cum fiecare zi trece si mai invatam o lectie, finding the light. Noul album semnat de Eminem ofera o multime de colaborari bune, de la Kendrick Lamar, la Rihanna si Skylar Grey, asa ca dati play mai departe.

MMLP2 apare oficial saptamana viitoare si s-a bucurat de multa atentie din partea presei, mai ales datorita titlului, despre care a vorbit si Eminem, confirmand ca nu este neaparat o continuare a albumului din 2000. Acest disc a fost promovat deja prin patru single-uri, cel mai de succes la ora actuala fiind productia lui Rick Rubin, Berzkerk, o intoarcere la vechiul hip-hop si sound-ul anilor 80-90.

Un alt single a fost Survival, inclus pe coloana sonora a jocului Call of Duty, Rap God, piesa care a starnit cateva reactii, si, cel mai recent featuring-ul cu Rihanna, The Monster. Ieri am putut asculta si piesa Headlights, o colaborare cu solistul Fun, Nate Ruess, si dedicata mamei rapperului din Detroit. Despre Sia am povestit putin aici si am ajuns sa o cunoastem mai bine datorita interviului din Billboard.

Va place cum suna Beautiful Pain? Ar trebui sa devina single?

Taguri: mmlp2, sia, eminem

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL