Enrique Iglesias - Finally Found You feat Sammy Adams (single nou)

Latino loverul Enrique a lansat un nou single - Finally Found You, track care promoveaza cel mai nou album al sau. Enrique Iglesias si rapperul Sammy Adams fac echipa pentru o alta piesa de dragoste in stilul cu care cantarerul ne- a obisnuit.

Anul trecut si in 2010, Enrique Iglesias a fost a hit machine, materialul Euphoria dand mai multe piese care au ajuns pe primele pozitii in Billboard si in topurile difuzarilor atat la radiourile americane cat si international.

Ascultati mai jos!

Inca nu exista detalii despre cel de-al zecelea album de studio al lui Enrique, dar stim totusi ca va fi lansat in cursul acestui an. Dupa succesul inregistrat de Euphoria, cand Iglesias a lucrat cu RedOne si Mark Taylor, exista sanse mari ca starul latino sa revina in clasamente. In 2010-2011 am avut hituri precum I Like It, cu rapperul Pitbull, Tonight I'm Loving You si Dirty Dancer. Anul acesta, Enrique se afla intr-un turneu alaturi de Jennifer Lopez si baietii de la Wisin y Yandel, cu care de altfel a si colaborat.

Cum vi se pare noul single Enrique?


2 comentarii

  • Si-a schimbat mult vocea pe piesa asta. Single-ul de altfel suna bine, insa nu mai scoate Enrique piese prin care transmitea emotie si feeling cand ii auzeai vocea. Acum le doar canta.

  • Sunt de acord cu Jameson^

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL