Eric Prydz - Liberate (piesa noua)

Dupa ce si-a auzit piesa in seturile tuturor DJ-ilor importanti, suedezul Eric Prydz a constientizat ca "Liberate" are alura de hit si a semnat-o si la Virgin Records, casa de discuri care l-a ajutat sa produca un videoclip numai bun pentru sezonul de vara.

Eric Prydz este, daca nu o legenda, o importanta piesa pe tabla de sah a muzicii dance mondiale. Cunoscut si cu numele Pryda sau Cirez D, Eric Prydz este cunoscut in zona mainstream pentru hituri precum "Call On Me" sau "Proper Education". Daca in 2008 a fost "Pjanoo", in 2011 "Niton (The Reason)" si in 2012 "Every Day", Eric Prydz incearca vara aceasta sa se impuna in topurile de specialitate cu "Liberate". Avem mai jos videoclipul!

Videoclipul este in acord cu melodia lui Eric Prydz: exotic, de vara, potrivit pentru a-i face pe tineri sa se gandeasca la plaja pe care se vor odihni in vacanta. 

Era cat pe ce sa il vedem pe Eric Prydz in 2012 la Bucuresti. Din pacate, a fost inlocuit in line-up-ul de la Sensation Romania 2012 de Mario Picotto din cauza unei raceli. Am fi auzit piese de pe ultimul album lansat de acesta, Eric Prydz presents Pryda. Apropo de Pryda, anul trecut ne-a luat mintile cu "Power Drive".

Ce ziceti, va ajunge "Liberate" hit?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL