F.Charm feat Delia - Aproape de tine (single nou)

F.Charm lanseaza noul single “Aproape de tine” alaturi de Delia care si-a pus vocea pe melodia artistului de la Red Clover Media. Un lucru e clar: toata industria muzicala a revenit la limba romana!

“Dupa ce am colaborat la productiile de success “Dale” si “Wuella Wuella” s-a creat o chimie intre noi pe plan muzical, ne intelegem in studio, stim ce sa cerem unul de la celalalt in materie de idei si creatie.”, au declarat cei doi.

F.Charm a produs “Aproape de tine” in studioul HypeOnProduction pe care si l-a deschis de curand si este primul single in limba romana. Versurile au fost scrise impreuna cu Delia si spun o frumoasa poveste de dragoste traita pe acorduri de chitara.

Ascultati mai jos colaborarea celor doi, PLAY!

Imi doream de ceva timp sa cant si altfel de piese pentru ca nu o mai facusem de mult si simteam nevoia sa ma exprim si la microfon si pe partea de productie. Este o piesa pe care am scris-o din suflet si sunt sigur ca multi se vor regasi in versuri. Ma bucur ca am colaborat cu una dintre cele mai bune voci feminine din Romania, si anume Delia, pentru a transmite cat mai bine mesajul piesei.”, a spus F.Charm.

F.Charm si Delia au o colaborare de lunga durata, F.Charm producandu-i Deliei mai multe piese printre care si cel mai recent single al artistei, “Africana” - vezi AICI videoclipul regizat chiar de ea, fiind al treilea dintr-o serie care nu stim cand se va incheia.

Va fi un hit piesa asta, voi decideti! HIT or NOT?


9 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL