Fedde Le Grand - So Much Love (videoclip hit)

So Much Love este ultimul single Fedde Le Grand, beneficiaza de un videoclip catchy iar piesa se aude peste tot. E pozitiva, dansabila si o putem fredona toata ziua.

Bazandu-se pe un sample din piesa celor de la The Real Thing - Love Is Such A Wonderful Thing, So Much Love a luat nastere intr-un avion, cand Fedde Le Grand se indrepta spre un gig, lucrand la diverse rework-uri. A testat-o la cateva evenimente, dupa care, vazand reactia publicului, a decis sa o lanseze ca single.

Videoclipul contine imagini de la o parte din gig-urile pe care Fedde le-a avut in aceasta vara in tari precum Serbia, Croatia, Elvetia si Olanda. Urmariti-l mai jos!

So Much Love a fost lansata pe 26 august 2011 cu label-ul ToolRoom Records. Am vrut sa trec in revista una dintre piesele care imi plac si care au succes pe scena dance mondiala. De mai bine de o saptamana ocupa locul 1 pe Beatport, fiind cea mai vanduta piesa dance in online in aceasta toamna. Se pare ca So Much Love se bucura de un succes mai mare decat Control Room.

Sa nu uitam faptul ca Fedde Le Grand este unul dintre artistii care au fost intervievati de-a lungul vremii de echipa Urban.ro. Vezi interviul cu Fedde le Grand - aici!

Va place So Much Love? Credeti ca acest cover i-a reusit lui Fedde Le Grand?


4 comentarii

  • Piesa e aparuta de atata timp, deja m-am plictisit de ea laughing
    Totusi e bine ca abordati asa subiecte big grin

  • E nebunieeeeeeeeeeeee.
    E suficient sa vezi clipul si parca simti deja atmosfera aia de concert. Il stiu de ceva vreme.

  • Imi place. happy

  • seamana cu u & me- uniting nations

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL