George Hora, Anastasia Sandu, Doc Slim si Phaser au lansat single-uri noi

Seara de 6 decembrie va ramane mult timp in amintirea timisorenilor, dupa mega petrecere de lansare, si cele 4 concerte remarcabile. Club Management a avut onoarea sa prezinte la Timisoara piesele de debut ale artistilor Anastasia Sandu, Doc Slim, Trupa Phaser si noul single semnat George Hora, care au starnit valuri de admiratie intre cei prezenti la eveniment.

Anastasia Sandu a facut cunostinta cu publicul din Romania odata cu participarea la editia din 2012 a emisiunii XFactor iar in scurt timp lanseaza primul single - Hands in the air, pentru care a filmat deja un videoclip. Anastasia a fost alaturi de DOC Slim pe piesa Move your body, lansata in urma cu 3 saptamani pe Urban.ro. Doc Slim este foarte apreciat de publicul din vest si deseori este comparat cu artistul Will I Am, datorita talentului pentru freestyle rap. Membrii trupei Phaser au prezentat primul single oficial Pour moi et pour toi, o piesa pop-rock ce-i reprezinta in totalitate. O prezenta inedita a fost George Hora, a carui nou single Privesc inainte s-a auzit pentru prima oara seara trecuta pe scena clubului Heaven Studio, iar alaturi de el a concertat Kamelia si Mark.

Este primul eveniment de acest gen si de asemenea proportii din zona de vest, dar nu si ultimul. Artistii au promis publicului ca in scurt timp noile piese vor fi facute publice. Evenimentul a fost insotit de o multitudine de efecte speciale care au adaugat si mai multa stralucire intregii seri.

Pana cand aerul de mister din jurul noilor single-uri va fi ridicat, sa ascultam piesa Move your body semnata de Doc Slim feat. Anastasia Sandu. PLAY!

Nane, un nume relativ nou in muzica romaneasca si George Hora, cunoscut de toata lumea, au lansat recent un single inedit “Noi 2”.

Ce parere ai de evenimentul special Studio 66? Mai jos sunt cateva poze de la lansare.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL