Glance feat. Phelipe - Coltul meu de rai (piesa noua)

Glance, cunoscut pentru colaborarile sale cu Elena Gheorghe, Ami sau Mandinga, revine cu un nou single. Coltul meu de Rai e un featuring cu Phelipe, un track produs chiar de acesta si de Magic Juice.

“Din momentul in care am ascultat piesa, aceasta mi-a intrat sub piele, asa ca le-am spus producatorilor ca vreau sa o inregistrez. Am simtit ca vocea lui Phelipe se potriveste pe refren si asa a iesit “Coltul meu de rai”. Vreau ca in acest an sa muncesc foarte mult pentru a creste proiectul Glance si promit ca vor mai urma cateva single-uri pana la sfarsitul anului”, a declarat Glance.

“Am compus aceasta piesa intr-o perioada foarte grea pentru mine. M-am gandit la propriul meu colt de rai si asa s-a nascut aceasta piesa. Ii multumesc si lui Magic Juice ca m-a ajutat sa finalizez proiectul si zic eu, a iesit ceva foarte frumos. Glance este un artist talentat, care promite mult! A dovedit acest lucru prin piesele de succes pe care le-a lansat in trecut. Consider ca vocile noastre se potrivesc foarte bine pe acest single”, a adaugat Phelipe.

Pe Glance l-am regasit in topul difuzarilor alaturi de Elena Gheorghe si piesa In bucati, produsa de cei de la Kazibo. In plus, a colaborat cu Miss Mary pentru piesa Parfum de jar, iar in 2015 bifa un alt succes alaturi de Amna si single-u Evacuat.

Cum vi se pare noua piesa Glance?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL