Goddess Andreea feat Manilla Maniacs - Zaza (piesa noua)

Goddess Andreea, pe care am cunoscut-o prin intermediul concursului X Factor, lanseaza o noua piesa, de data aceasta alaturi de Manilla Maniacs. Zaza e un track dance si se pare ca va ajunge si in cluburile din Las Vegas, nu doar in cele din Bucuresti.

Pe numele ei real Andreea Lazar, cantareata a facut furori la emisiunea concurs X Factor, unde a reusit sa ajunga pana la etapa "casa juratilor", insa nu a trecut mai departe in echipa Deliei. Totusi, Goddess Andreea nu s-a lasat intimidata si merge mai departe, lansand cateva singleuri in ultima perioada.

Haideti sa ascultam colaborarea cu Manilla Maniacs.

Imediat dupa participarea la X Factor, Goddess Andreea a lansat piesa By Don't Leave Me, iar cu ocazia finalei concursului, a fost invitata alaturi de Cocoon Kills sa cante Pisi e obraznica. De atunci, Andreea a mai lansat si single-ul A Bit of My Heart, iar acum vrea sa dea lovitura si la Las Vegas cu ajutorul DJ-itei Romina Anastasescu.  Pe Manilla Maniacs ii stim datorita colaborarii cu Kaiia, un al proiect Maan Studios si pentru trackul Pump Up the Volume, alaturi de Sonny Flame. 

Va place piesa? Poate avea succes in club?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL