Gojira si Liviu Vasilica - preview pentru Tradati in dragoste (premiera)

Gojira lanseaza astazi noul sau remix promo "Opulenta & Bun Gust" in cadrul caruia se afla un mic preview al urmatorului single cu Liviu Vasilica: TRADATI IN DRAGOSTE.

 

Dupa succesul inregistrat cu "Robot Armasar Attack", celebrul producator si DJ roman Gojira vine cu o noua propunere pentru petrecerile incendiare de vara. Noua colaborare se numeste "Tradati in dragoste" (cu Liviu Vasilica) si promite a fi urmatorul furnizor de bas din boxele consumatorului de Opulenta si Bun Gust.

Piesa va beneficia de un clip pe masura si marimea colaborarii si urmeaza a fi lansat in toamna acestui an.

Gojira si Liviu Vasilica - Tradati in dragoste (preview)

Gojira este unul dintre cei mai cunoscuti DJi si producatori romani, pana in ziua de azi fiind singurul care are doua remix-uri oficiale pentru 2 piese internationale de succes, mai exact "Paradise Circus" - Massive Attack si "She's a maniac" - Hall & Oates, celebrul cantec din Flashdance.

A colaborat de-a lungul timpului cu artisti mari precum BUG Mafia - pentru noul MMDJ, cu Delia, Grasu XXL, Doc, Deliric, Partizan, Kazi Ploae si a aparut pe aceleasi scene cu Faithless, Prodigy, Pendulum, Caspa, Stanton Worriors, Borgore, Massive Attack si altii.

LIKE it?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL