Gwen Stefani - Santa Baby (piesa noua)

Nu conteaza ca mai sunt vreo doua luni pana la Craciun, Gwen Stefani ii da inainte si lanseaza piesa Santa Baby. Track-ul face parte de pe albumul ei de sarbatori, care deja a aparut in magazine, fiind primul de acest gen lansat de vocea No Doubt.

Discul poarta titlul You Make It Feel Like Christmas, aceasta fiind si prima piesa lansata de cantareata, in duet cu Blake Shelton. Pe langa acestea, albumul cuprinde atat track-uri originale cat si reinterpretari ale unor clasice, asa ca exista mari sanse sa le vedem in curand in topurile de Sarbatori. Fanii se pot bucura inclusiv de o editie deluxe care include 24 de pagini din arhiva personala, cu Gwen Stefani inregistrand acest material sau petrecand Craciunul cu familia.

Cel mai recent album al ei a aparut chiar anul trecut, cand a lansat un material mult mai personal, inspirat din divortul de Gavin Rossdale. This Is What Truth Feels Like a dat piese precum Make Me Like You, cu unul dintre cele mai scumpe videoclipuri produse vreodata, Used to Love You sau Misery.

Ati asculta albumul ei de Craciun?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL