Hardwell - Spaceman (piesa noua)

Putini producatori din zona muzicii electronice reusesc sa scoata hituri pe banda rulanta. Chiar daca vorbim in continuare despre un upcomer, Hardwell este la ora actuala unul dintre oamenii cheie din muzica dance. Spaceman este noul single al olandezului si se regaseste pe trambulina nisei progressive.

Spaceman este o piesa indelung asteptata, dupa mai multe difuzari si aparitii atat la radio, cat si in cele mai hot cluburi din lume. Hardwell a testat piesa in ultimul turneu din SUA, iar reactiile au fost clare: Spaceman, cu drop-urile sale masive si big room, omoara orice gen de public. Sa o ascultam!

"Call me a Spaceman", spunea Hardwell intr-un interviu recent. Track-ul care tocmai v-a ridicat de pe scaun a fost lansat "in spatiul" muzical ieri, 23 ianuarie, cu label-ul Revealed Recordings. Sper ca v-ati tinut bine la decolare.

De notat este si faptul ca Hardwell este omul care se afla in spatele imnului Energy The Network 2012. De altfel, Encoded, piesa care a rupt topurile de specialitate in 2011, este tot a lui.

Acum ca am auzit Spaceman, credeti ca merita promovata si ascultata intens?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL