Hazem Beltagui & Aneym - Remember Me (piesa noua)

"This man is on fire", a spus Armin van Buuren despre Hazem Beltagui in editia precedenta a emisiunii A State of Trance, care a avut "Remember Me", noul single al egipteanului, ca "Tune of the week".

Nu stim exact daca sound-ul trance egiptean pe care l-a mostenit cu succes sau Parisul, orasul in care locuieste si isi slefuieste bijuteriile muzicale il determina pe Hazem Beltagui sa ne incante cu atatea productii memorabile. De data aceasta a colaborat cu Aneym pentru "Remember Me", productia cu care Hazem Beltagui debuteaza la Armind Recordings, imprint gestionat direct de Armin van Buuren.

Hazem Beltagui & Aneym - Remember Me (piesa noua)

"Remember Me" si implicit debutul la Armind, care se va produce pe 22 septembrie, data lansarii piesei pe care tocmai am ascultat-o impreuna, vine pentru Hazem Beltagui dupa ce la sfarsitul lunii trecute a inaugurat, impreuna cu Bjorn Akesson, label-ul FSOE Excelsior. Apartinand aceluiasi Hazem Beltagui, primul single de la FSOE Excelsior, "The Wonder", este una dintre favoritele noastre de vara trecuta, ocupand un loc binemeritat in Top 10 piese trance din vara 2014.

Ce asteapta toata lumea acum de la Hazem Beltagui este nu doar sa mentina ritmul, calitatea si stilul productiilor sale, ci si un album. E timpul sa ne arate ce poate intr-o calatorie de 80 de minute. O colaborare cu Armin van Buuren ar fi foarte interesanta.

Va place muzica lui Hazem Beltagui?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL