Horia Brenciu & Julie Mayaya - Kiss on My Lips (single nou)

 

Asculta AICI noul single Julie Mayaya!

 

Horia Brenciu a lansat astazi un nou single alaturi de Julie Mayaya, castigatoarea editiei cu numarul doi a concursului Vocea Romaniei si cea caruia Horia i-a fost mentor pe parcursul emisiunii. Kiss on My Lips face parte de pe noul album Horia Brenciu, 40.

Kiss on My Lips este o producție HB Media Entertainment. Textul ii apartine Andreei Miclici, iar muzica lui Cristian Cretu, chitaristul orchestrei mele. Mi-a fost usor sa cant aceasta piesa pentru ca in ultima vreme sarut și imbratisez parinteste de dimineata pana seara. Cele patru motive ale mele se numesc: Mina, Maria, Andreea si Alice.

PLAY!

Horia Brenciu a declarat:

De mai bine de jumatate de an, mai am o fata. Ea se numește Julie si sunt tare mandru de ea. Colaborarea noastra nu este o intamplare. Inca inainte de a castiga trofeul "Vocea Romaniei" i-am spus ca vreau sa lucram impreuna. Ei bine, ne veți vedea pe amandoi in primavara asta in toate cele 15 concerte din tara, dar si in reprezentatiile de la Sala Palatului! Asadar, Kiss on My Lips este prima piesa impreuna cu Julie, dar in acelasi timp este si primul single de pe albumul 40!

Julie Mayaya a adaugat:

Traiesc intens visul vietii mele: un amalgam de emotii, o multitudine de lucruri frumoase in premiera pentru mine: colaborarea cu Horia, lansarea unei piese, turneul din martie, Sala Palatului… Daca in timpul concursului aveam ca si proba principala cantatul live, acum m-am confruntat cu o alta provocare: cantatul in studio. Rezultatul: "Kiss on my lips" este continuarea a ceea ce multi au crezut s-a terminat in decembrie, frumoasa echipa Horia Brenciu si Julie Mayaya… Abia astept să ne vedem la Sala Palatului si in cele 15 orașe din tara sa facem ce ne spune inima!

Zilele trecute am avut parte de o alta piesa lansata de un castigator Vocea Romaniei - Stefan Stan a venit cu piesa Hipnotizanta.

Va place aceasta piesa? O prinde pe Julie Mayaya?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL