Inna - Caliente (piesa noua)

Inna devine cantareata latino. A lansat piesa Caliente special pentru fanii ei din Mexic. Melodia a fost produsa, evident, de Play and Win, iar cantareata a dat o mana de ajutor scriind versurile.

Eu nu ma omor dupa versuri, sunt facute pe acelasi stil de fly, high, sky, numai ca sunt pe versiunea in spaniola. Ca vorbitor de spaniola, ma doare putin sufletul, dar cred ca fanii ei din tarile latino, in special Mexic, care au facut un adevarat cult pentru Inna, nu vor avea prea multe comentarii.

Oricum, fiind o piesa de club sunt convinsa ca va avea succes desi in ultima vreme parca melodiile Innei nu s-au bucurat de acelasi impact. Sau poate e doar impresia mea, cine stie.

Inna se pregateste de turneul I Am the Club Rocker din Mexic si se pare ca a vandut deja peste 8000 de bilete, ceea ce este intr-adevar impresionant.

La sfarsitul anului trecut cantareata lansa piesa Endless cu un videoclip pe care l-ati putut urmari aici, si se alatura unei campanii care lupta impotriva violentei domestice.  

Inna filmase videoclipul pentru Wow, piesa aflata pe albumul I Am The Club Rocker, aparut anul trecut in septembrie. Endless am auzit mai auzit la radio, dar cred ca Inna a trecut de momentul in care mai conteaza daca piesele ei sunt difuzate in Romania sau nu, are un fan base puternic in Europa si peste mari si tari.

Ce ziceti de noua piesa? Hit ori go home?


29 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL