Inna - Crazy Sexy Wild (piesa noua)

Inna a venit cu o noua piesa, Crazy Sexy Wild. Este, de fapt, varianta in limba engleza a piesei Tu si Eu care a inceput sa prinda de la prima ascultare si care a primit reactii foarte bune datorita faptului ca Inna a ales sa cante in romana.

Zilele acestea Inna cucereste Japonia dupa ce a luat cu asalt Europa si a trecut oceanul la amerincani, in special America de Sud unde are un fan base urias care ii urmareste fiecare miscare.

Haideti sa ascultam varianta in engleza a piesei Tu si Eu! PLAY!

Tu si eu a primit reactii foarte bune, Inna fiind printre primii artisti ai nostri care a scos o piesa in limba romana, un trend care se pare ca incepe sa prinda din ce in ce mai mult.

Recent am putut vedea si clipul pentru Caliente, trackul realizat special pentru fanii ei din America de Sud si care a beneficiat de prezenta lui Jesus Luz, fostul iubit al divei pop Madonnna! La RMA 2012 Inna a castigat premiul Boarder Breaker pentru succesul imens pe care il are in strainatate, dar a nu fost prezenta pentru a-si ridica trofeul. Se pare ca in aceasta toamna Inna revine cu un nou material, desi I Am The Club Rocker inca are multe de spus in afara Romaniei. 

Cum vi se pare varianta in engleza?


7 comentarii

  • Nice , dar sper ca videoclipul să fie făcut la versiunea în limba română a melodiei , altfel .. ar cam dezamăgi , zic.

  • nu cred ca o sa fie asa

  • sper sa faca videoclip la varianta in romana ..altfel o sa fie aiurea

  • Suna mai bine in engleza happy

  • 5. Alessandra in 17.06.2012 /17:51

    cred ca o sa fie videoclipul si in romana si in engleza... big grin

  • Cele mai noi filme online cu subtitrare calitate HD , cu mult superioara fata de alte site-uri de acest gen, site fara reclame si alte idiotenii ,doar pe frapex.ro

  • Ce porcarie de piesa...BasINNA faills again

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL