Inna - Cum ar fi (piesa noua)

INNA si-a sarbatorit ieri ziua de nastere, prilej cu care artista a lansat single-ul in limba romana Cum ar fi?, filmat intr-o sesiune speciala Global Session.

 

iesa a fost compusa de catre Irina Rimes (interpreta hit-ului "Visele" impreuna cu INNA si produsa de Alex Cotoi si DJ Sava). Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in studioul Gate One, regizat si filmat de catre Khaled Mokhtar, cu care artista a mai colaborat si pentru alte proiecte video.

“Mi-am dorit foarte mult sa le pot oferi cadou fanilor de ziua mea piesa “Cum ar fi?". Este o piesa draga mie, speciala, la care am lucrat impreuna cu Irina Rimes, o artista si compozitoare extrem de talentata, pe care o apreciez. Cand am primit piesa “Cum ar fi?”, am fost foarte bucuroasa, am simtit ca ma regasesc in mesaj si ma bucur ca impreuna cu Irina, am reusit sa cream o piesa care sa sune asa de bine. De altfel, vom lucra impreuna pentru primul meu album, in limba romana, sunt foarte entuziasmata. Sper sa va placa tuturor si sa va faca sa visati la iubire, sa iubiti in fiecare zi”, a declarat INNA.

“Cand am compus piesa “Cum ar fi?”, m-am gandit direct la INNA ca fiind cea mai potrivita voce sa o interpreteze. De altfel, pentru ca aceasta prima piesa a iesit atat de bine si am colaborat frumos atunci cand am compus-o, ma bucur sa iau parte la crearea primului album INNA in limba romana. Cred ca piesa “Cum ar fi?” nu s-ar fi potrivit mai bine unui alt artist decat INNA si sunt sigura ca va fi primita cu caldura de publicul din Romania”, a declarat Irina Rimes.

Inna lucreaza la primul album in limba romana din cariera, dar acum o ascultam cu Heaven, track care a ajuns in topul difuzarilor de la noi si care a reusit sa stranga 30 de milioane de views pe Youtube.

Va place noua piesa a Innei?

Taguri: cum ar fi, inna

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL