INNA feat J Balvin - COLA Song (foto)

INNA revine puternic in vara asta cu COLA Song alaturi de cel mai popular artist latin al anului in Romania: J Balvin! Cei doi au pregatit un hit de vara prin COLA SONG, o piesa menita sa fie si pe fundalul campaniei unei bauturi racoritoare foarte cunoscute.

Inna se reinventeaza alaturi de Atlantic Records in vara 2014. Album nou, single nou, sound nou, o noua strategie de promovare si piese lucrate numai cu producatori straini. Pe langa asta, Inna bifeaza o colaborare cu J Balvin ce va fi lansata direct cu videoclip pe 15 aprilie.

Videoclipul COLA SONG a fost deja filmat in Costa Rica si, desi toata lumea asteapta single-ul "Good time" cu Pitbull, prima lansarea a artistei va fi Cola Song, menit sa fie folosit si ca fundalul unei campanii de publicitate pentru o bautura racoritoare.

INNA se transforma in LatINNA pentru noul album ce va aparea in curand. Recent a aparut si un teasing in care solista nascuta langa Marea Neagra spune niste cuvinte inspirationale, motivationale si pline de energie pozitiva. PLAY!

De la haine si machiaje stridente, INNA s-a transformat intr-o adevarata diva pusa pe inspirat o generatie de tineri romani, europeeni sau mexicani ce o considera un idol. Drumul ei a fost in ascensiune pana acum iar daca vrei sa iti aduci aminte cum a fost prima aparitie la TV, CLICK AICI!

Pe o scara de la 1 la 10, cat de curios esti sa asculti COLA SONG?


2 comentarii

  • 1. punisher in 03.04.2014 /19:28

    ok, I'll bite...

  • "Curiosity killed the cat" big grin Nu cred ca e cazul si aici. Combinatie exploziva LatINNA & J Balvin. Vara, Costa Rica, ritm, Cola, toate ingredientele unei retete de succes. Prevad un mare hit estival.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL