INNA feat. Play&Win - INNdiA (piesa noua)

Inna lanseaza o noua piesa alaturi de cei de la Play&Win si ne trimite cu gandul direct in "INNdiA".

Asa cum ne-a obisnuit, Inna lanseaza aproape in fiecare saptamana cate-o piesa noua. De data asta a "INNdiA" are un stil usor diferit fata de piesele lansate pana acum. 

Imi plac influentele arabesti si acordurile de chitara, dar si vocea masculina care completeaza piesa Innei. 

Inna a lansat saptamana trecuta  piesa "Crazy Sexy Wild", varianta in limba engleza pentru "Tu si eu", iar mai nou, se pare ca artista incepe sa aiba succes si in Japonia.

Cum vi se pare noua piesa a Innei? Credeti ca o sa fie lansata ca single?


27 comentarii

 • 2009 a fost anul ei!anul in care s-a lansat si a avut 3 hituri!apoi....nimic notabil.aceleasi sunete,aceleasi versuri... .saraca tot incearca,tot lanseaza piesa dupa piesa....poate,poate.are ceva succes,dar de nivel mediu.anul trecut abia a ajuns pe 18 in top 100 radio si tv,cu "un momento".anul asta are 2 piese de top 10(endless-6,wow-10),dar care au cazut repede in clasamente.CU SIGURANTA NICI ANUL ASTA NU O VOM VEDEA MAI SUS DE TOP 60,LA SFARSIT DE AN.IN 2011 A FOST PE 70 CU UN MOMENTO.
  psconfusedi nici nu are o voce deosebita... .e prea stridenta,dupa mine.

 • slabuta melodie! de versuri nu mai spun nimic.

 • Cam stearsa melodie din pacate.....

 • Melodia este foarte buna
  Invidiosii sa nu o mai asculte!
  Sariti toti pe Inna ca nu e o cantareata buna si asa mai departe..faceti voi ce a facut ea si vorbim dupa...

 • e de apreciat ca a avut un succes mare si inca mai are ceva succes,dar nu e cel mai bun artist roman.nici nu as numi-o artist,ci....un produs bun al muzicii romanesti.si cand spun bun nu ma refer la calitate,ci la la faptul ca a prins la public.pana la urma,ceea ce canta ea nu se poate numi muzica buna.sa fim seriosi!international,a avut ceva succes,dar nu a fost ceva wow,nu are piese in hot 100 sua,in uk a prins cu hot(pe locul 7,dar a coborat foarte repede).inna nu a ramas in istoria muzicii,asa cum au ramas britney,j.lo,aguilera... .deci are suuces,dar sa nu exageram:NU ESTE UN ARTIST INTERNATIONAL DE PRIMA MANA,CI DE MANA A 2-A!!!!

 • imi placi tare mult ,,inna,, ai piese foarte ,,tari,, si esti super frumoasa si te ador

 • imi placi tare mult ,,inna,, ai piese foarte ,,tari,, si esti super frumoasa si te ador

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL