INNA si Andreas Schuller - Pinata 2014

Inna revine la popcorn si foloseste saxofonul in cea mai recenta piesa postata online. "Pinata" este un cantec special pentru norvegieni.

 

Inna si echipa ei au inteles ca daca vrei sa cuceresti lumea, trebuie sa iei fiecare teritoriu in parte: divide and conquer. Dupa ce si-a asigurat o armata de fani in Mexic si una in Franta, artista se indreapta catre Norvegia unde a pregatit un imn cu saxofonul ce a facut-o faimoasa pe Alexandra Stan, saxofon care a transformat si alte piese romanesti in hituri internationale.

"Pinata 2014" este un imn destinat celei mai importante petreceri pe care adolescentii din Norvegia o au in fiecare an, vreme de o luna. Absolventii de liceu pornesc intr-o sarbatoare continua in care se imbraca in rosu de la 1 mai pana pe 17 mai, cel putin - majoritatea nu spala hainele pana atunci. E modul lor de a-si exprima bucuria ca au terminat scoala, un fel de Liberty Parade al liceenilor - decoreaza autobuze, microbuze si se plimba prin toata tara pentru a se bucura de sfarsitul anului scolar.

Numele acestei sarbatori este RUSS iar piesa Pinata este o colaborare cu Andreas Schuller.

Pinata va fi promovata numai in Norvegia din ce se intelege de pe YouTube insa daca va prinde, poate o veti auzi si prin Romania. Pana atunci, Inna a pregatit videoclipul "In your eyes" ce va fi lansat in cateva zile - vezi AICI un teaser cu scenele de striptease!

Te bucuri ca va reveni popcorn-ul la radio? Iti place noua piesa?


6 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL