Ioan Man de la X Factor lanseaza Zbor (single)

Ioan Man, unul dintre concurentii sezonului doi al emisiunii X Factor, si-a lansat primul single oficial. Zbor este melodia cu care Ioan spera sa dea lovitura si e compusa chiar de el.

Ioan Man a reusit sa impresioneze juriul X Factor nu doar prin vocea sa ci si datorita determinarii sale. Fiind orb, el nu a putut efectua nici coregrafii complicate si nici macar sa se bucure de multimea de oameni prezenti in public. In schimb, a reusit sa il faca pe Dan Bittman sa planga prima oara cand l-a ascultat si l-a convins pe Cheloo sa il ia in echipa atunci cand rapperul avea de ales intre cei cu care va merge mai departe in galele live.

Ascultati mai jos Zbor.

Ioan Man este inca unul dintre concurentii X Factor din acest sezon care vin cu piese. Prima care ne-a oferit o piesa a fost finalista Ioana Anuta - Inapoi, dupa ce am ascultat-o alaturi de Ovi pe melodia Nimeni. Nici Dragos Udila nu s-a lasat mai prejos, lansand in urma cu o saptamana primul sau single - Ragga Day. castigatorul X Factor, Tudor Turcu, a urcat inclusiv pe scena Eurovision, in cadrul competitiei nationale, in incercarea de a ne reprezenta la Malmo anul acesta.

Va place piesa Zbor? Merita concurentii X Factor atentie din partea producatorilor de muzica?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL