Ioana Ignat - DorDeIarna (piesa noua)

Finalista de la Vocea Romaniei si-a lansat prima ei piesa - un teaser pentru primul ei single care va fi lansat in curand. La DorDeIarna a lucrat si cu Damian Draghici, iar impreuna ei doi reusesc sa transmita sentimentele celui indragostit, ce inca asteapta confirmarea iubirii.

Iarna este un anotimp incarcat de melancolie, care ma indeamna sa scriu piese de dor. Totul a pornit de la instrumentalul acestei piese, a carui tema de pian mi-a placut din prima clipa si care m-a inspirat. Compozitia a curs de la sine si in doua ore aveam piesa aproape gata.”

Ioana Ignat are o voce superba si este un mare talent artistic din toate punctele de vedere: canta la mai multe instrumente si isi compune singura piesele. Este o voce care va fi foarte ascultata si va creste in urechile si in sufletul nostru. Este cu adevarat o voce a Romaniei! Am fost surprins de abilitatea ei compozitionala, de felul in care se exprima si imediat ce am auzit piesa am spus da, vreau sa cant cu Ioana!" a concluzionat Damian Draghici.

Ioana Ignat s-a facut remarcata odata cu emisiunea “Vocea Romaniei”, unde s-a clasat in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Artista, originara din Botosani, canta la patru instrumente muzicale: pian, chitara acustica, chitara bass si contrabas. Este apreciata datorita timbrului vocal deosebit si talentului de care da dovada la doar 18 ani.

Cum vi se pare piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL