Jennifer Lopez feat French Montana - I Luh Ya Papi (cover art single)

Jennifer Lopez a intrat in linie dreapta cu promovarea noului sau single si album. Primul extras oficial de pe viitorul ei material de studio este I Luh Ya Papi, un featuring cu rapperul French Montana, iar artworkul e foarte glam.

Piesa va fi lansata oficial astazi, dar noi o vom putea asculta, cel mai probabil, in cursul zilei de maine. Clipul pentru I Luh Ya Papi a fost deja filmat in cursul lunii trecute la Miami, in regia lui Jesse Terrero, asa ca ne asteptam sa il vedem lansat cat de curand.

Jennifer Lopez are o campanie de promo destul de agresiva. A lansat piesa Girls, iar zilele trecute a venit si cu remixul acesteia, intr-un featuring cu rapperul Tyga. Intre timp, a aparut si clipul pentru super colaborare latino a anului, unde face un cuplu excelent cu Ricky Martin si Wisin - Adrenalina. Mai mult de atat, Jennifer Lopez canta alaturi de Pitbull si Claudia Leitte imnul Campionatului Mondial de Fotbal, al carui clip a fost deja filmat si probabil va aparea cat de curand, pentru a promova evenimentul sportiv al verii. In afara de asta, J.Lo a lansat si un promo track- Same Girl, cu un clip filmat in cartierul din Bronx in care a copilarit.

Ce ziceti de artwork? Cum credeti ca poate suna colaborare cu French Montana?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL