Jennifer Lopez feat. French Montana - I Luh Ya Papi (single nou)

Jennifer Lopez bate fierul cat e cald si lanseaza primul sau single de promovare al noului album. I Luha Ya Papi este un featuring cu French Montana, o intoarcere la sound-ul urban care a consacrat-o pe diva latino.

Noul single apare dupa ce in vara lui 2013 a lansat colaborarea cu Pitbull, Live It Up, care a nu prins deloc succesul anterioarelor featuring-uri lansate de cei doi - On the Floor si Dance Again.

I Luh Ya Papi este o productie semnata de Detail si mai exista doua versiuni, una cu Tyga si una cu Big Sean, iar Jennifer Lopez declara ca acest album e o intoarcere la radacinile sale. Discul cu numarul 10 trebuie sa fie gata pana la jumatatea lunii martie, iar Jenny a lucrat la acest album urmandu-si inima. My roots are hip-hop, my roots are R&B, my roots are pop, my roots are Latin. “All that always comes out in my records. I’ve always found that when I follow my own heart, that’s when my music is the best. This album is right back to that for me.”

Jennifer Lopez a intrat in adevarata campanie de promo pentru noul ei material de studio care va fi lansat anul acesta, dupa ce in 2013 planurile au fost amanate. J. Lo are deja o piesa pentru publicul latino cu care a reusit sa atraga atentia asupra sa - featuringul lui Wisin cu Ricky Martin - Adrenalina, dar si un track cu DJ Mustard - Girls, la care a lansat un remix cu Tyga. Primul buzz single cu care Jenny ne-a anuntat ca se intoarce a fost Same Girl, cu un clip filmat in Bronx, iar in curand o vom putea asculta si pe Imnul Campionatului Mondial de Fotbal, impreuna cu Pitbull si Claudiu Leitte. 

Va place piesa? Ajunge in topuri?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL