Jessie J - Personal (piesa noua)

Jessie J vine cu o noua piesa, diferita insa de cele pe care le-a oferit pana acum. Personal e o balada de dragoste in care Jessie J isi recunoaste intr-un final sentimentele si va fi inclusa pe urmatorul ei album de studio.

Sweet Talker apare in doar doua saptamani, iar din ce am ascultat pana acum, albumul suna promitator si mult mai bine decat precedentul disc, semn ca poate cantareata britanica avea dreptate cand a spus ca si-a regasit mojoul cu acest al treilea material de studio.

Recent Jessie J ne-a oferit si un teaser al noului ei material, ocazie cu care am putut asculta 20 de minute din Sweet Talker si ne-am facut o idee despre piesele care vor fi incluse. Primul single a fost Bang Bang, un hit instant si o colaborare cu Ariana Grande si Nicki Minaj care a ajuns pe primul loc in iTunes SUA, pe prima pozitie in clasamentul single-urilor britanice si pe locul 3 in Hot 100.

Cel de-al doilea single promovat de artista e tot o piesa dance - Burnin Up -, de data aceasta un featuring cu 2 Chainz, iar pe Sweet Talker vom asculta trackuri produse de Diplo, The Dream, Max Martin si De la Soul.

Ce ziceti de Personal? Ajunge in topuri Jessie J cu o balada?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL