John Legend feat Ludacris - Tonight (piesa noua)

Tonigh (Best You Ever Had) este o noua piesa semnata de John Legend, intr-un featuring cu Ludacris. Trackul face parte de pe filmul Think Like a Man si va fi si primul single al celui de-al patrulea album Legend.

Dupa cum spune si titlul acesta nu este altceva decat a sex track, si inca unul care suna bine. John Legend nu a mai scos un album din 2008, si doar de sarbatori si-a facut simtita prezenta intr-un duet cu Mariah Carey si un videoclip aferent piesei When Christmas Comes.

Noi il stim cel mai bine pentru piesa Ordinary People, Save Room sau Family Affair, si cred ca ar fi cazul ca John Legend sa ne aduca noi piese in stilul sau specific care suna atat de bine.

Ascultati mai jos noua piesa, in filmul Think Like a Man joaca si cantaretul Chris Brown, deci este foarte posibil sa ii auzim si lui vocea pe coloana sonora.

Daca tot l-am mentionat pe Chris Brown, a aparut singlelul cu numarul doi de pe noul sau album, Fortune. Turn Up the Music poate fi ascultata aici. Daca vreti sa stiti mai multe despre film, colega Cris ne povesteste mai multe in acest articol, unde puteti vedea si trailerul.

Va place piesa lui John Legend? Asteptati un nou album al premiatului cu 9 trofee Grammy?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL