Justin Timberlake, Juicy J - The Woods (single nou)

Rapperul Juicy J se pregateste de lansarea materialului de debut si ce alta modalitate mai buna de a atrage atentia decat o colaborare cu Justin Timberlake? Juicy si JT canta The Woods, iar primul disc Juicy J mai anunta si alte colaborari interesante.

Cei doi nu se afla la prima colaborare, Juicy J cantand pe o piesa de pe albumul din 2006 semnat de Timberlake, FutureSex/loveSounds - Chop Me Up. Se pare ca cei doi au mai lucrat la trackuri impreuna, dar ar mai fi de adaugat vocile si pe masura ce lucrurile se finalizeaza, vor intra pe album. Pe langa Timberlake, Juicy J a lucrat si cu producatorul Timbaland. Despre cantaret, rapperul a avut numai lucruri bune de spus, fiind surprins de etica sa in munca - JT  nu doar canta la cateva instrumente, dar cunoaste si butoanele pupitrului de mixaj.

Justin is super talented; he can play any type of instrument and he even engineers on the mixing board. "When I saw that, I was like, 'Wow, that guy really knows music. Instead of just coming in and laying a verse then leaving, he was involved in everything. He's a producer and songwriter — he's incredible."

 

Dati play mai jos, suna a track numai bun de inclus pe un album Timberlake.

Albumul de debut al lui Juicy J, Star Trippy, va aparea pe 27 august si cuprinde, printe altele, colaborari cu ASAP Rocky, Lil Wayne, Chris Brown, Wale, 2 Chainz si Wiz Khalifa. Cel mai recent l-am putut asculta pe Juicy J alaturi de Sean Paul si 2 Chainz pe recentul single al cantaretului de dance hall si reggae - Entertainment.

Justin Timberlake se pregateste de lansarea celei de-a doua parti a albumului The 20/20 Experience, iar un prim single a fost deja lansat - Take Back the Night. Dupa aparitia acestui disc, cantaretul va pleca intr-un turneu mondial, mai ales ca si-a facut incalzirea alaturi de Jay Z in cadrul turneului nord-american, Legends of the Summer.

Cum vi se pare ca suna colaborarea dintre cei doi? Merita un like?


3 comentarii

  • Pe cat de simpla, pe atat de bine suna piesa. Vocea lui Juicy J ma duce cu gandul mult la T.I, iar finalul piese chiar suna in stilul pieselor de pe albumul lui Timberlake. Like! happy

  • Despre cantaret a avut numai lucruri bune de spus, fiind surprins de etica sa in munca - JT stiind nu doar sa cante la cateva instrumente, dar cunoaste si butoanele de la pupitrul de mixaj.

  • Vocea lui Juicy J ma duce cu gandul mult la T.I, iar finalul piese chiar suna in stilul pieselor de pe albumul lui Timberlake. Like! happy skinfood

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL