Kaiia - Feelyo (single nou)

Kaiia revine pe piata muzicala cu piesa „Feelyo”, proiect la care a lucrat cu noii sai producători, Flavius Anghel si Cristian Tarcea in studiourile Thrace Music si Crossover Sound Studio.

 

“Trebuie să recunosc că mi-a fost destul de greu să îmi revin după rezilierea contractului cu Maan Studio dar nu mai era în interesul niciunei părți să continuăm colaborarea. Acum lucrez cu Flavius Anghel și Cristian Tarcea la noi proiecte și vreau să privesc doar în viitor. „Feelyo” este prima piesă cu care ies acum din nou pe piață și simt că mă reprezintă cu adevărat. Sper să vă placă și vouă pentru că am facut-o cu toată dragostea pentru fanii mei!”, a spus Kaiia.

Din moment ce nu a marcat inca un hit pe piata romaneasca, Kaiia nu se poate lauda cu o armata de fani care asteapta cu nerabdare muzica noua - are aproape 10.000 de fani pe Facebook - insa noul single suna bine si ar putea sa o ajute sa stranga fanii despre care vorbeste. PLAY!

Cantareata si noii sai producatori lucreaza la primul album semnat KAiiA. De altfel, echipa ei nu este intocmai straina echipei MAAN Studio deoarece Cristian Tarcea a lucrat si pentru "Mr.Saxobeat". Alaturi de Manilla Maniacs si echipa MAAN, Kaiia a venit cu videoclipul "Crazy love"!

Va avea mai mult succes de data asta?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL