Kaiia - Uhodi (videoclip nou)

Kaiia revine cu un nou single pentru vara 2013, “Uhodi”. Piesa este produsa de echipa care i-a asigurat succesul Alexandrei Stan.

Kaiia a ales sa cante noul sau single in rusa, limba sa materna. “Pentru ca o piesa sa aiba succes pe plan international, versurile ei nu trebuie sa fie neparat in engleza, insa voi lansa si o varianta in engleza, apoi voi lasa fanii sa decida care este preferata lor”, a spus Kaiia.

Single-ul vorbeste despre o deceptie in dragoste, despre sentimente ranite si dor, insa mesajul devine unul optimist, pana la urma. Kaiia a filmat si un videoclip inedit pentru noua piesa, regizat de Andrei Nemirschi si Anton Sandu si produs de Maan Studio.

Filmarile au durat doua zile si au avut loc la sfarsitul lunii aprilie, intr-o localitate langa Dunare. De vestimentatia artistei, care a fost formata exclusiv din tinute albe, s-a ocupat Ana Andrei, iar responsabila cu machiajul si coafurile a fost Violeta Irimia.

PLAY!

Primul single al artistei - Crazy Love - a avut mare succes in strainatate, mai ales in Grecia, motiv pentru care Kaiia va fi sambata viitoare in Atena, la invitatia speciala a unui radio local, pentru a-si prezenta noua piesa. In plus, Kaiia mai are o surpriza pentru fanii sai: noul sau album este aproape gata si va fi lansat in toamna.

Alina Sleahtitkaia (Kaiia) s-a nascut in Ucraina, insa la putin timp s-a mutat impreuna cu familia in Republica Moldova. In 2012, Kaiia a venit in Bucuresti si s-a alaturat echipei MAAN Studio.

Va avea succes "Uhodi"?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL