Kaiia Vs. Manilla Maniacs - Crazy Love (proiect nou)

Echipa care a produs hiturile Alexandrei Stan a lansat un proiect nou menit sa ajunga in topuri in vara care urmeaza! Oare vor reusi sa bata succesul Mr.Saxobeat cu Crazy Love?

 

Noul proiect se numeste Kaiia versus Manilla Maniacs iar melodia se numeste Crazy Love. Daca va asteptati sa auziti un saxofon sau sa semene cu muzica pe care o canta Alexandra Stan, nu se intampla asta, e tot dance insa e diferit!

Echipa MAAN Studio ne-a zis ca urmeaza si un videoclip care va fi lansat in curand pentru Kaiia si Manilla Maniacs! Pana atunci, ascultati mai jos primul single - Crazy Love!

Deocamdata nu exista alte detalii despre noul proiect din ograda Maan Studio insa vom reveni in curand cu un update. Cel mai recent, echipa Alexandrei Stan a produs single-ul cantaretei Tara - Missing You care beneficiaza si de un videoclip regizat de Florin Botea.

Intre timp, isteria cu Mr.Saxobeat continua in SUA si in Europa, piesa are deja un an de cand se aude in toate cluburile si nu se opreste! Selena Gomez a facut un cover dupa hitul Alexandrei Stan intr-un concert - vezi AICI!

Tu ce zici de noul single MAAN Studio, HIT or NOT?


5 comentarii

 • Suna foarte bine, imi place de la prima ascultare ! Clar va fi hit ! big grin

  Off topic : Sugestie pt piesa saptamanii !
  Of Monsters and Men - Little Talks (http://www.youtube.com/watch?v=ghb6eDopW8I)

  E prea tare si melodia si clipul. big grin S-ar putea sa nu placa din prima, dar dupa mai multe ascultari sigur va v-a prinde. big grin Trupa e din Islanda.

 • chiar prinde de la prima ascultare , merita sa ajunga in topuri happy

 • Suna ok winking

 • bleah....

 • MAAN Studio ... interesanta productie. Scot piese bune,

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL