Kendrick Lamar feat. SZA - All The Stars (piesa noua)

Kendrick Lamar ne ofera o super colaborare cu SZA pentru All the Stars, piesa care se regaseste pe coloana sonora a filmului Black Panther. All the Stars suna exact cum ne-am astepta, cu un intro electro si un refren catchy de la SZA.

 

Soundtrack-ul pentru Black Panther va fi produs si gandit de Kendrick Lamar, impreuna cu Anthony “Top Dawg” Tiffith si regizorul filmului, Ryan Coogler. Este pentru prima oara cand cei de la Marvel realizeaza o coloana sonora in intregime din material original si reprezinta si o premiera pentru rapperul din Compton.

“Marvel Studios’ Black Panther is amazing, from its cast to its director. The magnitude of this film showcases a great marriage of art and culture. I’m truly honored to contribute my knowledge of producing sound and writing music alongside Ryan and Marvel’s vision.”

Anul trecut, Kendrick Lamar a venit cu albumul DAMN, un material foarte apreciat de critici care a fost certificat cu dublul disc de platina si a primit doua nominalizari la Premiile Grammy: Best Rap Album si Album of the Year, fiind cel de-al treilea material al rapperului care primeste o asemenea nominalizare. L-am ascultat cu single-uri precum Humble, Loyalty sau Love, in timp ce SZA a intrat in topuri pe cont propriu si alaturi de Maroon 5 cu What Lovers Do.  

Va place piesa? 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL