Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me (piesa noua)

Dupa ce ne-au tinut in priza pe Instagram timp de saptamani intregi, Kygo lanseaza alaturi de Selena Gomez piesa It Ain't Me.

La cum suna, colaborarea celor doi va fi urmatorul hit al primaverii-verii 2017 - are un beat ok si un refren care se potriveste de minune pe radio si stilul cu influentele tropicale care au devenit "signature sounds" pentru producatorul norvegian.

E prima lansare a Selenei Gomez de la Revival din 2015 incoace, pentru ca a luat o pauza de la lumina reflectoarelor invocand motive de sanatate. Intre timp, tanara cantareata a bifat postul de producator pentru 13 Reasons Why, care va aparea pe Netflix incepand cu 31 martie. In plus, se pare ca pregateste si noi single-uri, asa ca foarte posibil sa o regasim din nou in topuri. 

Primul single promovat atunci a fost Good For You, piesa care a fost bine primita de critici si a urcat pana pe locul 5 in Billboard Hot 100. A urmat Same Old Love, care a urcat la fel de sus, insa nu a avut un impact similar in Europa, pentru ca apoi sa o ascultam cu Hands to Myself si Kill Em With Kindness, track care a urcat doar pe locul 39 in Hot 100, dar a reusit sa intre si pe piata europeana. In plus, o regasim alaturi de Charlie Puth pe We Don't Talk Anymore, single care a reusit sa ajunga si in topul difuzarilor de la noi. Kygo esti si el un producator de succes in Europa, iar noi l-am regasit in topurile difuzarilor de pe radio cu single-ul care a avut succes si in SUA - Firestone

Ce ziceti de aceasta colaborare? 

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL