Lady Gaga - The Cure (piesa noua)

Lady Gaga a fost prezenta la Coachella anul acesta, in locul lui Beyonce, si pe langa un super show, le-a oferit fanilor si o noua piesa. Chiar daca nu am fost acolo, tot putem asculta The Cure.

Noua ei piesa suna foarte actual, are si ceva din pop dar si ceva din R&B, cu un refren care sa prinda si pare ca nu e doar un track ramas de la inregistrarile Joanne.

“I’ve been so excited for this next part of the show because I’ve been trying to keep it a secret for so long I’ve been in the studio and I’d like to debut a brand new song, The Cure.” I love you guys so much. I have been through so much in my life and I’ve seen so much. And you cure me every time with your love.

Inca nu e sigur daca The Cure e doar un single sau e un indiciu pentru un nou album. Cel mai recent material lansat de Gaga e Joanne, un disc care a ajuns pe primul loc in Billboard 200, insa departe de succesul pe care cantareata l-a avut cu precedentele materiale. Cele doua single-uri de promo au fost Perfect Illusion, care a ajuns pe locul 15 in Hot 100 si Million Reasons, care s-a descurcat mai bine in topuri si a urcat pe pozitia a patra.

Ce parere aveti de noua piesa Lady Gaga?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL