Lana del Rey - Coachella - Woodstock on My Mind (piesa noua)

Lana del Rey ne mai ofera un track in asteptarea noului ei material de studio, piesa scrisa in timp ce se afla la Coachella - Woodstock on My Mind. Cantareata are tot felul de intrebari existentiale pe care le pune in aceasta piesa despre care nu e foarte clar daca va fi inclusa pe noul ei album.

Practic piesa e inspirata dintr-un moment care a avut loc in viata ei si despre care a scris pe Instagram, ideea de se duce la un festival de muzica si de a se distra in timp ce intre SUA si Coreea de Nord tensiunea creste: I'm not gonna lie- I had complex feelings about spending the weekend dancing whilst watching tensions w North Korea mount. I find It's a tightrope between being vigilantly observant of everything going on in the world and also having enough space and time to appreciate God's good earth the way it was intended to be appreciated.

Lana del Rey nu a uitat sa multumeasca nici fanilor care ii asculta muzica si nici producatorilor muzicali, care au raspuns chemarii ei si au ajutat-o sa lanseze cat mai repede piesa.

I wrote this one last month on my way back from Coachella. Thank you to my producer and engineers for turning it around so quickly. Hope you like it. The video with Starboy is out soon. x Lana

Noul album Lana del Reu, Lust for Life are deja doua single-uri de promovare: Love, pe care l-am ascultat la inceputul anului si piesa care da titlul discului, un featuring cu The Weeknd despre care, dupa cum ati vazut, Lana spune ca va avea si un videoclip in curand.

Cum vi se pare piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL