Lana del Rey confirma urmatorul single

Lana del Rey a confirmat urmatorul single ce va fi lansat de pe albumul Ultraviolence. Dupa ce a reusit sa ajunga in Hot 100 cu West Coast, cantareata vrea sa urce din nou in topuri, de data aceasta cu piesa care da titlul noului ei album.

West Coast si Shades of Cool au fost primele singleuri extrase de pe acest al doilea material de studio al Lanei del Rey. Promovarea a inceput interesant, cu poze pe peretii din Brooklyn ce anuntau data aparitiei si a fost urmata de o serie de comentarii care au starnit o multime de controverse. Lana del Rey a intrat inclusiv in conflict cu o publicatie despre care spune ca i-ar fi rastalmacit cuvintele.

Chiar si asa, senzuala cantareata a reusti sa ajunga pe prima pozitie in Billboard 200 odata cu lansarea discului Ultraviolence si a intrecut-o in vanzari chiar si pe veterana Jennifer Lopez.

Obviously, it’s impossible to write a record if you don’t feel really sensual about it and confident. And I think for me, what makes me confident changes every day… but generally I would say confidence for me just comes from being really happy and that could be anything down to my environment or being lucky enough to have my muse with me, [or hearing] a really amazing melody for the first time."

Mai mult, piesa West Coast a ajuns in Hot 100 inainte de lansarea oficiala si inceperea campaniei de promo, semn ca fanii ei asteptau cu nerabdare ceva nou de la favorita lor.

Ce ziceti de alegerea Lanei del Rey?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL