Laurentiu Duta - Raza mea de soare feat Kaira (piesa noua)

Laurentiu Duta ne ofera asta o noua piesa de dragoste, Raza mea de soare, intr-un stil pop, alaturi de Kaira, o solista talentata din Bucuresti. Cunoscut pentru productiile sale de succes, Laurentiu Duta schimba putin macazul si trece in postura de interpret.

Cantaretul va pleca in curand si intr-un turneu prin tara, Mix Music Evo urmand sa ajunga in 18 orase din Romania, primele fiind Pitesti 25 Mai , Slatina 1 Iunie , Ramnicu Valcea 8 Iunie , Craiova 15 Iunie ,Targu Jiu 22 Iunie ,Drobeta Turnu Severin 29 Iunie, alaturi de artisti cunoscuti de la noi.

Haideti sa ascultam mai jos Raza mea de soare.

Laurentiu Duta semneaza cateva dintre hiturile pe care le putem asculta zilele acestea la radio. Elena Gheorghe cu noul sau single, Ecou, se afla in topul celor mai difuzate piese la radio, fiind o melodie produsa de Laurentiu, la fel si piesa Andreei Banica alaturi de What's Up, In lipsa ta. Anul trecut Laurentiu Duta si Andreea Banica aveau un hit impreuna, pe radio auzindu-se Shining Heart, o piesa care a primit si premii la RMA si Media Music Awards.

Va place noua piesa Laurentiu Duta? Se aude pe radio Raza mea de soare?


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL