Laurentiu Duta feat Andreea Banica - Shining Heart (piesa noua)

Laurentiu Duta si Andreea Banica au pregatit o surpriza pentru inceputul asta de an: Shining Heart, o piesa dance in ton cu muzica de la radio. Cei doi artisti colaboreaza de multa vreme iar combinatia asta inca e un HIT.

Dupa Exotic si Blondy, cariera solo a Andreei Banica a demarat cu Laurentiu Duta si piesa Dansez, Dansez. Au marcat un hit impreuna si au tot lucrat impreuna de atunci. Acum au revenit cu inca o colaborare - Shining Heart. Inca nu avem o confirmare daca acesta va fi urmatorul single al lui Laurentiu insa vom reveni cu un update. Pana atunci, ascultati mai jos piesa in cauza!

Nu stiu cum se incurca planurile de promovare sau daca asta e o doar piesa-cadou insa Laurentiu Duta mizeaza pe single-ul Strada fara nume la care va filma videoclip in curand.

In acelasi timp, Andreea Banica are videoclipul Electrified - piesa e produsa de Laur si se aude din ce in ce mai des la radio si e posibil sa ajunga in top 10 in curand.

Vezi AICI un interviu blitz cu Andreea Banica si Laurentiu Duta luat la finalul anului trecut. Am vorbit despre cum a fost 2011 si ce planuri au pentru 2012!

Ce zici de Shining Heart, vor da lovitura din nou cei doi cantareti?


26 comentarii

 • 21. ALE BLAKE in 12.01.2012 /08:48

  Melodia este foarte reusita . Imi place foarte mult , a intrat in playlist-ul meu , imi place foarte mult de Andreea si de Laurentiu .

 • Felicitări celor 2 star sunt minunati o piesa intreadevar reușită .....

 • super tare melodia,imi place foarte mult!cei doi fac o echipa foarte buna impreuna!

 • super melodie,imi place foarte mult!sunteti foarte buni.

 • 25. loredana in 06.02.2012 /08:11

  super tare melodia lu laurentiu duta si a lu andreea
  sunteti foarte buni tynetio tot asa!!!!

 • 26. gabitza gabriela in 09.02.2012 /21:19

  sunte-ti extraordinari,no coment...

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL