Lidia Buble feat. Matteo - Mi-e bine (piesa noua)

Lidia Buble lanseaza o piesa in colaborare cu Matteo, un nou single despre cum viata merge inainte si dupa ce o relatie s-a incheiat - Mi-e bine.

Nu e prima piesa pe care o ascultam de la Lidia Buble pe anul acesta, iar la cum suna noul single produs de Adi Sina, cu siguranta ca va ajunge in topul difuzarilor.

La inceputul primaverii, Lidia Buble a venit cu Ma certi, dupa ce anul trecut a dominat playlisturile cu single-ul Le-am spus si fetelor. Ea mai lansase si Inima nu stie, insa track-ul nu s-a bucurat de acelasi impact ca single-ul ei de debut, Noi simtim la fel.

Nici Matteo nu a lipsit de pe radio, el fiind difuzat cu Gandesc cu voce tare, pentru ca mai apoi sa colaboreze cu Gabriel Cotabita pentru Ce zi linistita si cu Anna Lesko pentru Arunca-ma.

Va place featuring-ul celor doi?


4 comentarii

  • 1. Florin Petrut in 16.09.2016 /10:22

    Ma certi chiar nu a fost hit,nu a fost in niciun top.De unde le scoateti?Lidia are 4 piese,in afara de aceasta.Doua hituri si doua esecuri radio.

  • @Florin Petrut Asa e, Lidia nu a ajuns cu Ma certi in top, a fost doar in topurile de most wanted si recomandari. No need to be aggressive, though.

  • 3. Florin Petrut in 18.09.2016 /13:10

    Unde vezi agresivitate?Pur si simplu dezinformati.Piesa nu a fost nicaieri.

  • @Florin Petrut - Ne-am asumat greseala si am corectat. Dezinformare e un cuvant cam mare pentru asta.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL