Lora, Baboi - In aer (single nou)

Lora apare pe cel mai nou single lansat de Baboi - In aer. Un track despre cum doi oameni se intalnesc si se indragostesc, iar ceea ce e ii uneste nu e doar iubire, ci respect.

Trackul suna foarte bine, o balada cu influente din zona de drum and bass, pe care vocea Lorei se imbina foarte bine cu partea de rap a lui Baboi, intr-o productie semnata de Karie si cu versuri inspirate din actuala relatie a rapperului.

Am fost la Karie in studio, am ascultat cateva instrumentale, printre care era si "In aer" pregatita cu tot cu refren si mi-a atras atentia. Am cerut instrumentalul, am scris pe el si am inregistrat. Povestea piesei este reala, este inspirata din relatia in care sunt implicat. Vocea Lorei se muleaza perfect pe acest tip de piesa, ea a facut sa sune totul extraordinar, exact asa cum imi doream si ii multumesc foarte mult pentru ca a fost de acord cu aceasta colaborare!”, a spus Baboi despre noul sau single.

 

Ascultati mai departe.

Pe langa amprenta vocala inconfundabila, Lora a contribuit si la procesul de creatie prin compunerea strofei pe care o interpreteaza. Despre acest single, artista MediaPro Music, a declarat: “O piesa speciala care m-a cucerit prin sound si mesaj. Sunt foare incantata de aceasta colaborare.

Despre cum au ajuns Baboi si Lora sa lucreze impreuna, aflati aici, intr-un scurt interviu pe care l-am luat la sedinta foto pentru coperta acestui nou single. Lora a lansat recent piesa Puisor, un track dedicat tuturor baietilor care iau fetele de-a gata. Cantareata a mai venit si cu alte piese sincere ca Nu am cu ce sau Capu'sus.

Baboi a colaborat cu Sisu si What’s Up la piesa Daca vrei si a filmat un videoclip alaturi de Karie la piesa MayDay. In 2012 a inceput sa lucreze cu Bibanu MixXL, lansand impreuna cinci piese: Trece-ne acolo, Brigada albastra, Ain't no sunshine, Friday, DissCUR-s. La inceputul lui 2013 a lansat piesele Zambim feat. Mr. Levy si Nimic nu merge feat. Rashid (C.I.A.).

Va place piesa? O auzim pe radio?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL