Loredana - Fugit din Rai (piesa noua)

Lansat in preajma zilei de 1 iunie, noul single Loredana - Fugit de Rai spune o poveste plina de umor, despre un flirt nevinovat la semafor, in mijlocul traficului.

Fugit din Rai a fost si surpriza Loredanei in cadrul concertului “Sentimente”, din 26 noiembrie 2016, de la Sala Palatului, unde publicul a ascultat in premiera noul single.

Loredana semneaza muzica si versurile, iar de productia piese s-a ocupat Radu Sarbu, membru al celebrei trupe O-Zone. Videoclipul animat, realizat de Mihai Ciupitu, completeaza perfect mesajul melodiei si ritmurile reggae–pop ale acesteia.

Loredana a avut in luna martie turneul national Sentimente, serie de 13 show-uri sold out care au adus-o pe scena celor mai mari sali de spectacole de la noi. Cantareata a oferit fanilor un show complex, asa cum ne-a obisnuit de fiecare data cand vine vorba de spectacolele sale. Cel mai recent single al sau e Ziua de azi, lansat fix de Ziua Indragostitilor, dupa ce la inceputul anului a bifat o super colaborare cu baietii de la Deepcentral - Unde esti.

Va place noua piesa a Loredanei?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL