Loredana feat. DeepCentral - Unde esti? (piesa noua)

Dupa ce au colaborat cu Delia la piesa Gura ta, DeepCentral bifeaza un nou featuring cu un nume important de la noi - Loredana. Unde esti e o frumoasa balada de dragoste, dominata de sound-ul de chitara.

Ma bucur sa va anunt lansarea unui nou single "Unde esti?" in colaborare cu Deepcentral. E un cantec de dragoste, care vorbeste despre faptul ca obisnuim sa descoperim valoarea iubirii, fericirea, de abia dupa ce am pierdut-o... Pe Doru Todorut il cunosc de la Pop Idol, cand a participat la acest concurs de talente pe care l-am prezentat in anii 90 la ProTV si de atunci i-am spus ca intr-o zi vom canta impreuna! Iata ca ziua a sosit, a scris Loredana pe Facebook.

Anul trecut, Loredana a lansat albumul Imaginarium, iar apoi a venit cu un videoclip pentru colaborarea ei cu Alama la Vrei sa ma iei. In plus, a colaborat si cu Nadir pentru Te iubesc, dupa ce in 2014 domina playlisturile de radio cu piesa Risipitor.  Cei de la DeepCentral au ajuns in topul difuzarilor cu Delia si track-ul Gura ta, pentru ca mai apoi sa lanseze Ochi de copil, in primavara acestui an.

Cum vi se pare aceasta colaborare? Ajunge in heavy rotation?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL