Lucia - Beethoven (piesa noua)

Lucia a lansat o noua piesa care se numeste “Beethoven”. Ea a fost compusa de Lucia si de Marius Moise si produsa de Lukone.

 

"Beethoven" este o piesa despre incercarea constanta de a impresiona pe cineva, dar nicio idee nu pare buna. Povestea din spatele piesei este una amuzanta: Marius, partenerul meu de compus, si cu mine ascultam instrumentalul si incercam sa gasim o linie de voce. Intre timp, el "zdraganea" la pian, apasand niste clape care sunau ingrozitor! Primul lucru pe care l-am spus a fost "Frate, nu esti Beethoven, nu poti sa canti asa!"! Initial am ras, dar dupa aia "I am no Beethoven" a inceput sa sune ca o idee buna de vers si de acolo am inceput sa scriem piesa”, spune Lucia.

Lucia a cantat anul acesta in deschiderea concertului sustinut de Delilah in Bucuresti, dar si la Festivalul “Femei pe Matasari”. Roscata se pregateste de filmarea videoclipului pentru piesa “Beethoven” si compune piese care vor fi incluse pe primul ei album.

In ultima perioada, Lucia a mai lansat un cover dupa una dintre piesele ei preferate de la Tom Odell (“Hold Me”), precum si piesele compuse de ea si Marius Moise - “Make Up Song” si “Days”.

LIKE it?

Taguri: beethoven, lucia

1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL