Mandinga - "Zaleilah" (single)

Azi, 16 septembrie, Mandinga, trupa care a introdus in Romania conceptul balkan-salsa, a lansat noul single, "Zaleilah"!Cel mai recent single semnat Mandinga poarta un nume cel putin neobisnuit. "Zaleilah" nu este doar o piesa care va rasuna in toate difuzoarele in acesata toamna, dar si o stare de spirit, un nou dans pe care membrii trupei il vor pune in scena la fiecare concert de acum inainte. Piesa a fost lansata in premiera pe site-ul oficial al trupei si pe contul de YouTube. Sa o ascultam...Zaleilah nu este singura noutate de la Mandinga. Helen, Chupi, Alex si cubanezii lanseaza si un nou concept de show - Club de Mandinga.

Club de Mandinga inseamna energie, dans din plin si un sound fresh. Membrii trupei sunt gata sa urce pe scena si sa isi surprinda publicul cu cele mai cunoscute piese ale lor reintepretate intr-o maniera urbana, dance, perfect potrivita unui show exploziv. Primul show Club de Mandinga poate fi urmarit in direct la Brasov in cadrul Romanian Music Awards.

Va spuneam cand am prezentat teaserul ca mi se pare foarte frumos ca Mandinga se concentreaza asa mult pe partea de live. Hai sa vedeti ce nebunie au facut pentru intro-ul de la RMA 2011!Cum ti se pare piesa "Zaleilah"? Ce asteptari ai de la show-ul Mandinga de la RMA 2011?


6 comentarii

  • 1. roxanna in 16.09.2011 /16:59

    frumos da nu prealaughing

  • aiurea,rasuflati rau,.pacat de solista ,ea e mai breaza ,,restul,de duzina. Balkan-salsa ,..auzi,cine crede asa ceva ,..amestecaturi de muzica . Stioadin,menagerul umflat ii duce la pierzanie.

  • Curaj,din disperare sa faca reclama,nu-i mai cheama nimeni la cintari ? Bine ca au ajuns jos ,poate se gindesc sa se faca parasutisti.

  • Ce oameni idioti -_-' ...e FOARTE TARE piesa, ritmul te face sa dansezi non-stop, super melodie nota 10+
    ...sa mai spun de versuri ca sunt foarte inventive si bn scrise, ce sa mai o OPERA DE ARTA !!! [ca de altfel si God of War 1,2&3]

  • Piesa plina de viata,ritm super,buna la sofat,in cluburi si cu siguranta va fi hitul verii!!!!!!!!!!

  • tare.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL