Mandinga - "Zaleilah" (teaser single)

Vineri, 16 septembrie, Mandinga, trupa care a introdus in Romania conceptul balkan-salsa, lanseaza in premiera un nou single, "Zaleilah" si un nou tip de show care se anunta a fi incendiar.Cel mai recent single semnat Mandinga poarta un nume cel putin neobisnuit. "Zaleilah" nu este doar o piesa care va rasuna in toate difuzoarele in acesata toamna, dar si o stare de spirit, un nou dans pe care membrii trupei il vor pune in scena la fiecare concert de acum inainte. Piesa va avea premiera vineri pe site-ul oficial al trupei si pe contul de YouTube.Zaleilah nu este singura noutate de la Mandinga. Helen, Chupi, Alex si cubanezii lanseaza si un nou concept de show - Club de Mandinga.

Club de Mandinga inseamna energie, dans din plin si un sound fresh. Membrii trupei sunt gata sa urce pe scena si sa isi surprinda publicul cu cele mai cunoscute piese ale lor reintepretate intr-o maniera urbana, dance, perfect potrivita unui show exploziv.

Cei sapte muzicieni din Mandinga vad aceasta miscare ca pe o provocare. "Noua ne place sa cantam. Mult. Si o facem aproape in fiecare zi. Am trecut prin latino, latin-jazz, salsa, balkan music si era firesc sa experimentam si cu acest stil. Avem un sound nou, de club. Pastram totusi elementele care ne definesc", marturiseste Helen, solista trupei. Primul show Club de Mandinga poate fi urmarit in direct la Brasov in cadrul Romanian Music Awards.

Mi se pare foarte frumos ca Mandinga se concentreaza asa mult pe partea de live si nu se axeaza doar pe single-uri si produse strict audio.

Tie cum sti se pare teaserul piesei "Zaleilah"? Credzi ca o sa faca show la RMA?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL