Mandinga feat Muneer - Bling (single nou)

Mandinga feat Muneer - Bling e single-ul cu care cei de la Mandinga se pregatesc de sezonul estival. Este prima colaborare dintre Muneer si Mandinga, single-ul marcand in acelasi timp intrarea artistului in echipa Happiness Production.

 
 
Noul single Mandinga feat Muneer - Bling a fost lansat in cadrul semifinalei Romanii au Talent de ieri seara. Piesa este in engleza in timp ce strofa lui Muneer (fost concurent la Romanii au Talent) este in indiana.  
 
 
Iata ce declara Elena inainte de lansare ”Este o piesa vesela, dar incarcata de emotii. Nu tot ce este stralucitor este frumos. Bling ofera o poveste de dragoste in care ne lasam vrajiți de bijuterii și alte lucruri sclipitoare, pentru ca in final sa descoperim ca dragostea inseamna pana la urma altceva, ce nu poate avea pret.”
 
Inainte de orice altceva, haideti sa ascultam piesa:
 
 

La randul lui Muneer s-a declarat incantat de aceasta noua colaborare: ”Ma bucur ca semnarea contractului cu Happiness Production este marcata de lansarea unei piese impreuna cu Mandinga, trupa pe care o admir foarte mult. Bling are un ritm care o sa va prinda foarte repede”.
 
Dupa succesul cu Zaleilah de la inceputul anului trecut, piesa cu care ne-au si reprezentat la Eurovision 2012, Mandinga au mai lansat Papi Chulo dar si o piesa extrem de haioasa, Mac Mac Song
 
Cum ti se pare Mandinga feat Muneer - Bling, va fi unul din hit-urile verii?
 

6 comentarii

 • Mie nu-mi place, acelasi popcorn happy

 • Ce e asta?laughingO melodie foarte nereusita,nu transmite nimic,as fi foarte surprins sa ajunga hit sau sa o aud pe la radio

 • Ce porcarie! Mi-e dor de soarele meu!

 • 4. dianuta in 27.04.2013 /21:05

  bling, bling (Mandinga), pic, pic (Voltaj), ping, pong (Xonia)
  Nici titlurile de piese nu mai sunt ce-au fost...

 • Muneer ala nu are nici o treaba cu muzica , e complet paralel cu asta. Te dor timpanele .

  Mai bine s-ar lasa .

 • normal ca va fi unul din hiturile verii laughing la ce gusturi exista prin Romania batting eyelashes

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL