Markus Schulz - Bayfront (Miami) (piesa noua)

Markus Schulz, desemnat anul trecut DJ-ul numarul 1 al Americii, incepe anul 2015 cu "Bayfront", o piesa dedicata orasului in care locuieste, Miami, si care deschide seria de 12 piese instrumentale pe care Markus vrea sa le dedice oraselor si evenimentelor care ii plac cel mai mult.

Pentru Markus Schulz, orasele de pe toate meridianele pe care le viziteaza si in care mixeaza sunt foarte importante. Nu numai declarativ, ci si discografic. Dovada stau emisiunile sale lunare Global DJ Broadcast World Tour, in care putem asculta seturi inregistrate cu tot cu reactiile publicului de la gigurile sale, dar si seria de compilatii "cities", care s-a oprit la "Buenos Aires '13". In 2014 nu a mai lansat compilatia sa anuala, insa Markus Schulz vrea sa se revanseze in 2015 cu un plan original. Muzical, evident!

Markus Schulz - Bayfront (Miami)


"Bayfront (Miami)" este prima piesa a lui Markus Schulz din 2015 si totodata prima productie din seria de 12 piese pe care DJ-ul vrea sa o lanseze in acest an. In fiecare luna, Markus Schulz ne va bucura cu cate un track 100% instrumental, dedicat unui anumit unui oras in care urmeaza sa mixeze.

Desigur, Markus va pune "Bayfront" la urmatorul eveniment pe care il va avea in Miami, iar reactia publicului va fi inregistrata si o vom auzi la finalul anului, cand toate aceste 12 productii vor alcatui o compilatie speciala, intitulata cel mai probabil "World Tour".

Pana atunci, nu trebuie sa ratati evenimentul TrancENDancE de pe 7 februarie cu Markus Schulz si Snatt & Vix @ Arenele Romane (cort incalzit). Pretul unui bilet este de 50 de lei. Markus Schulz va avea un extended set la Bucuresti, tocmai de aceea evenimentul este un must!

Foto via Markus Schulz "Scream" album tour @ Loca Beach Costinesti.

Ne vedem in februarie la Arenele Romane?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL