Markus Schulz - Bombay (Mumbai) (piesa noua)

Markus Schulz a anuntat cincea piesa din seria World Tour 2015! E vorba de "Bombay", numele fiind nimic altceva decat vechea denumire a orasului caruia ii este dedicata aceasta productie, Mumbai (India).

DJ-ul si producatorul Markus Schulz si-a propus ca in fiecare luna a acestui an sa lanseze cate o piesa dedicata unui loc in care urmeaza sa mixeze, iar la finalul anului sa stranga toate aceste melodii pe o compilatie intitulata "World Tour". A venit randul lunii mai si orasului Mumbai, acestora fiindu-le asimilata "Bombay", o super productie hibrid-trance cum numai Markus putea sa faca!

Markus Schulz - Bombay (Mumbai)

Bayfront (Miami), Bine Facut (Bucharest) -ce norocosi suntem, nu?-, Golden Gate (San Francisco) sunt primele trei piese din seria World Tour 2015. A urmat This Generation (Indio), care nu ne-a placut atat de tare incat sa-i dedicam un material, iar acum ne bucuram de "Bombay", perfecta pentru a ne demonstra ca Markus Schulz stie sa imbine vechiul sau sound big room trance cu elementele EDM obligatorii pentru a-si mentine statutul de DJ-ul numarul 1 al Americii.

Daca linia melodica din spatele "Bombay" va suna cunoscuta, nu va inselati! Noua piesa instrumentala a lui Markus Schulz este un tribut la "Sweet Release", track lansat in 1999 de Trousers Enthusiasts.

Voua va place?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL