Markus Schulz & Elevation - The Machine Of Transformation (imnul Transmission 2013)

Pe 30 noiembrie 2013, O2 Arena din Praga, Cehia, gazduieste Transmission 2013, cea de-a zecea editie, unul dintre cele mai mari evenimente anuale trance din Europa. Va prezentam The Machine of Transformation, imnul oficial al festivalului!

 

Markus Schulz, autorul spiritual al evenimentului Transmission, va imparti scena cu Orjan Nilsen, Cosmic Gate, Arnej, Tomas Heredia, Sneijder, Thomas Coastline si Thrillseekers. Un astfel de eveniment nu putea sa nu aiba un imn. Tema muzicala se numeste The Machine of Transformation si este o colaborare energetica intre Markus Schulz si Elevation. Sa o ascultam!

"Digital Madness" in 2011, "The Spiritual Gateway" in 2012, deci "The Machine of Transformation" de anul acesta este al treilea imn pe care Markus Schulz il realizeaza pentru Transmission. Celelalte doua au ramas in memoria colectiva a trancerilor si a fanilor sound-ului Coldharbour, iar Markus Schulz spera ca acest lucru sa se intample si cu tema muzicala a acestei editii.

Am scris mult despre Markus Schulz in ultimele luni. Compilatia Buenos Aires 13 este un adevarat succes, fiind materialul muzical de referinta pentru zona progressive trance anul acesta, iar evenimentul cu New World Punx de la Arenele Romane din septembrie l-a adus inca o data in atentia noastra.

Noi ne cam indoim, asa ca va intrebam pe voi. Este The Machine of Transformation un imn memorabil?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL