Markus Schulz - Golden Gate (San Francisco) (piesa noua)

In acest start de 2015, Markus Schulz e pe val! Agenda sa e full, a lansat deja doua piese instrumentale, si-a anuntat noul vocal single (care suna demential!), iar acum vine cu cea de-a treia piesa din seria World Tour 2015, dedicata orasului San Francisco.

Dupa ce ne-a magulit cu "Bine Facut" (Bucharest), o piesa pe care ne-a dedicat-o cu prilejul evenimentului pe care l-a sustinut luna trecuta la Arenele Romane in Bucuresti, Markus Schulz se intoarce la continentul american. Astfel, cea de-a treia piesa din proiectul World Tour "City Series 2015" este "Golden Gate", care poarta titulatura celebrului pod din San Francisco. 

Daca "Bayfront" (Miami) a reprezentat un inceput melodios de proiect, iar "Bine Facut" (Bucharest) a fost menita sa ne agite putin si sa ne intrebam ce cauta Tom Boxer in soundul trance hibrid al lui Markus, "Golden Gate" (San Francisco) e de-a dreptul adorabila, aducand in prezent melodiile melancolice si molipsitoare din proiectul progressive trance Dakota al lui Markus Schulz. Nu lipsesc nici pitch bend-urile si elementele de impact specifice DJ-ului numarul 1 al Americii.

Pentru ca fiecare piesa din seria World Tour 2015 anunta un eveniment pe care Markus Schulz urmeaza sa il aiba in respectivul oras, San Francisco il asteapta pe Markus pe 20 martie, pentru un open to close solo set in vestitul club Ruby Skye. Asta inseamna ca toata seara ii apartine. Markus adora seturile lungi pentru ca le poate spune clubberilor prezenti o poveste, purtandu-i pe aceasta intr-o calatorie dance de cateva ore.

Va prinde "Golden Gate"?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL